Μια ξεχωριστή Οινική πορεία ξεκινάει, στην επαρχία Τροιζηνίας στην Βορειοανατολική Πελοπόννησο, με τα πρώτα τους αμπέλια να εμφανίζονται το 1995 από τον Ανδρέου Ανδρέα, στη θέση Βαρειά δίπλα στην ιστορική Τροιζήνα, την πατρίδα του Θησέα.

Στηριζόμενοι στην μακρόχρονη παράδοση αλλά και εμπειρία που τους κατέχει στον τομέα αυτόν, ιδρύουν τον δικό τους χώρο Οινοποίησης «ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΑΝΔΡΕΟΥ», με ιδιόκτητους αμπελώνες απο τα μέσα της δεκαετίας του 1990 έως και σήμερα…
Συνεχιστής της ιδιαίτερης Οινικής πορείας του Οινοποιείου είναι τώρα και εννιά χρόνια ο Νεκτάριος Ανδρέου, υιός του δημιουργού Ανδρέα, θέτοντας τον πήχη της ποιότητας πολύ ψηλά επενδύει στην αναδείξει του ελληνικό κρασιού της Τροιζηνίας με τους ποικιλιακους οίνους τόσο σε τοπικό, όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Ελαχιστοποιώντας τις επεμβάσεις σε όλα τα στάδια παραγωγής ώστε να εκφράσουν με τον καλύτερο τρόπο το μικροκλίμα της περιοχής, και την μοναδική ποιότητα ακόμα και για τον πιο απαιτητικό γευσιγνώστη…

Στηριζόμενοι σε αρχές και αξίες και με αγάπη για τη γη των προγόνων τους, παράγουν τις εκλεκτές Οινοποικιλίες του «Οινοποιείου Ανδρέου».

Οινοποιείο Ανδρέου