for Domaine Costa Lazaridi Beauty shot during harvest 2020 for Domaine Costa Lazaridi
A unique photoshooting in Troizinia for Andreou winery www.andreouwinery.gr
Roze wine from Kiryianni L’ Esprit du Lac 💖or “the spirit of the lake” is the most famous rose wine from kiryianni . It captures the dynamic spirit of Xinomavro
ΠΟΠ Νεμέα Τρεις Μάγισσες, η πρώτη γενναιόδωρη, η δεύτερη πληθωρική και η τρίτη σπινθηροβόλα εμπλέκονται σε ένα χορό αρωμάτων από κόκκινα φρούτα, δροσερά λουλούδια και γλυκιά αίσθηση. Αυτό το ...
Π.Γ.Ε. ΠΛΑΓΙΕΣ ΚΙΘΑΙΡΩΝΑ Η αρμονία στο πάντρεμα δύο έξοχων ελληνικών ποικιλιών, της Μαλαγουζιάς και του Ασύρτικου. Η προζυμωτική εκχύλιση διαρκεί 14 ώρες στους 12°C. Η αλκοολική ζύμωση ...
ati White The mixing of two native varieties, “malagouzia” with “assyrtiko”, grown in Northern Greece,creates a result that is flooded with lively aromas of flowers and citrus. This wine is
Το Τρίτων 2019 είναι ένα πολύ ιδιαίτερο κρασί καθώς τονίζει την θηλυκή πλευρά της «απαγορευμένης» ποικιλίας όπως αποκαλούν τη μαυροδάφνη. Το οικογενειακό οινοποιείο στην Σκιλλουντία Ολυμπίας δε ...
Το 1994 χτίζεται η αποθήκη 10 του Κτήματος Κυρ-Γιάννη στο Γιαννακοχώρι. Σύντομα, γίνεται ο χώρος φιλοξενίας των δρύινων βαρελιών στα οποία το Ξινόμαυρο, το Merlot, το Syrah κι άλλες ποικιλίες, ...
Η απώλεια της υπεραιωνόβιας δρυός, που έπεσε την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019 εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας και των δυνατών ανέμων που “χτύπησαν” την Βόρεια Ελλάδα και το Κτήμα Κυρ-Γιάννη στη
Ο τρύγος είναι η τελευταία φάση της δραστηριότητας της αμπελοκομίας και αφορά το μάζεμα των σταφυλιών. Ο καθορισμός του χρόνου του τρυγητού έχει μεγάλη σημασία για την ποιότητα των σταφυλιών.
Ότι πιο ιδιαίτερο και απαιτητικό να δημιουργείς συνθήκες φωτογράφισης με set up φαγητών και ενός περιβάλλοντος όπου μπορείς να φωτογραφίσεις ένα καινούργιο κρασί. Aυτό πραγματοποιήθηκε στη ...
Nykteri Venetsanos 2018 Assyrtiko 100 % – In the middle of the fermentation we put it to the barrel for 4 months. The barrels are all French with a capacity
Μια ξεχωριστή Οινική πορεία ξεκινάει, στην επαρχία Τροιζηνίας στην Βορειοανατολική Πελοπόννησο, με τα πρώτα τους αμπέλια να εμφανίζονται το 1995 από τον Ανδρέου Ανδρέα, στη θέση Βαρειά δίπλα ...
Το κλάδεμα του αμπελιού είναι μία από τις σημαντικότερες καλλιεργητικές εργασίες που πραγματοποιούμε κάθε χρόνο στην καλλιέργεια του αμπελιού και αποτελεί το πρώτο βήμα για να έχουμε μία πλούσια ...
Η σωστή φωτογραφική αποτύπωση μιας συσκευασίας τριών φιαλών είναι εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση ώστε να αναδειχθεί τόσο το συνολικό προϊόν όσο και να αναδειχθούν οι φιάλες των κρασιών. Ένα τέτοιο ...
Παράγεται από τα πιο παλιά κλήματα του Κτήματος, με μικρές αποδόσεις. Η εκχύλιση και η αλκοολική ζύμωση διαρκούν περίπου 20 μέρες, ακολουθεί η μηλογαλακτική ζύμωση και στη συνέχεια παλαίωση σε ...
Once upon a Chamomile, from the magnificent coasts of Cyprus, there is a mighty French Lavender, delicate, yet strong, who meets with the Tears of the resilient Greek Mastic Resin
Το πάθος για την οινοποιία και η αγάπη για την οικογενειακή επιχείρηση, οδήγησε τον 27χρονο Ανανία Σιδηρόπουλο στην αναβίωση του οικογενειακού οινοποιείου στην περιοχή της Βέροιας, που ξεκίνησε ...