Η απώλεια της υπεραιωνόβιας δρυός, που έπεσε την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019 εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας και των δυνατών ανέμων που “χτύπησαν” την Βόρεια Ελλάδα και το Κτήμα Κυρ-Γιάννη στη Νάουσα, αλλάζει σελίδα στην ιστορία του Κτήματος.

Μέσα όμως από αυτό το γεγονός, η ομάδα της Κυρ-Γιάννη συνεχίζει πιο δυναμικά την πορεία της. Οι άνθρωποι του Κτήματος αποφάσισαν, λοιπόν, να δώσουν ένα όνομα στο Κτήμα Κυρ-Γιάννη, έτσι ώστε να τιμήσουν τη δρυ! The Fallen Oak, «Η Πεσούσα Δρυς», είναι η υπογραφή που δίνουν στο Γιανακοχώρι, του πρώτου κρασιού του Κτήματος Κυρ-Γιάννη, λανσαρισμένο με τη χρονιά του 1992, του πιο κλασσικού κρασιού της Κυρ-Γιάννη κι ενός από τα πιο διαχρονικά κρασιά της ελληνικής αγοράς.

«Η δρυς στεκόταν δίπλα στον Πύργο πάνω από 100 χρόνια, και έγινε το σύμβολο της Κυρ-Γιάννη κοσμώντας το λογότυπο και τις ετικέτες των κρασιών. Αποφασίσαμε λοιπόν, να δώσουμε πάλι ένα όνομα στο Κτήμα Κυρ-Γιάννη, έτσι ώστε να τιμήσουμε ένα σύμβολό μας! Μέσα από ένα «κακό», πάντα πρέπει να βρίσκουμε ένα «καλό», κι αυτό κάναμε κι εμείς. Το σίγουρο είναι ότι η δρυς θα μείνει για πάντα στις καρδιές μας» σημειώνει ο κ. Στέλλιος Μπουτάρης.

H Winephotography είχε την τιμή να αναλάβει αύτη την ιδιαίτερη αποτύπωση αυτού του τόσο σπουδαίου κρασιού  της Κυρ Γιάννη